21 Kasım 2009 Cumartesi

Kaçırılan Sofia'yı Sizce Kim Kurtaracak



Onuncu bölümde kötü bir süprizle karşılaşan Sofiayı sizce kim ırz düşmanların elinden ve nasıl kurtaracak?

Maria mı?Adanalı mı? Yoksa Engin mi?Kendisi mi?

20 Kasım 2009 Cuma

Adanalı 40. Bölüm Kırkıncı Bolumunu İzle

Adanalının bu akşam yayınlanacak olan yeni bölüm vidyolarını sitemizden filmden hemen sonra izleyebileceksiniz.


Adanalı 40. Bölüm bölüm online izle Adanalı 40. Bölüm bölüm seyret indir canlı izle son bölüm Adanalı 40. Bölüm bölüm resimleri canlı seyret son Adanalı 40. Bölüm

14 Kasım 2009 Cumartesi

Adanalı 39. Bölümünü Full İzle

13 Kasım 2009 Cuma

Adanalı 39. Bölüm Fragmanı 13 Kasım 2009


@ Yahoo! Video

7 Kasım 2009 Cumartesi

Adanalının Yeni Sezon Müzikleri Full İndir

1- Adanalı Komedi Mix
2- Aşk Mix
3- Fiko Lezize Nine Mix
4- Maraz Ali Hüzün
5- Poker Mix
6- Aksiyon Hard Mix Full
7- Burasi İstanbul Ama Memleket Adana
8- Gerilim Mix
9- İdil Tehlike Mix
10- Maraz Ali İşkence Mix
11- Rus Ruleti Mix
12- Maraz Ali Saldır Mix
13- Maraz Ali Dövüş Mix

ALBÜMÜ İNDİR

Adanalı 38. Bölüm Tekrarını Full İzle

6 Kasım 2009 Cuma

Diziye Komiser Mehmet Ali Katıldı


Atv'nin cuma gecelerine damgasını vuran dizisi 'Adanalı'nın kadrosuna katılan ve komiser 'Mehmet Ali' karakterini canlandıran Sertaç Boztepe, modellikten oyunculuğa geçenlerden... 'Son Söz Sevginin', 'Tek Pota', 'İngiliz Kemal', 'Yemin', 'Kardelen' dizilerinde rol alan Boztepe, "Oyunculuk, içinizde bastırdığınız, gizlediğiniz diğer kişilikleri yaşamanıza imkan veriyor" diyor.

Oyunculuk hayatınıza nasıl girdi?
Ekonomi okudum ardından İstanbul Üniversitesi İngilizce İşletme Bölümü'nde de yüksek lisans yaptım. 1991'de modelliğe başladım. Modellikte fazla bir zaman geçirmeden 'Son Söz Sevginin' dizisiyle TV dünyasına girdim.

'Adanalı'nın kadrosuna nasıl dahil oldunuz?
2008'de yer aldığım 'Kardelen' dizisinin senaristi 'Adanalı'nın yönetmeni Tayfun Güneyer'di. Diziye yeni bir karakterin dahil olması söz konusu olunca benimle irtibata geçtiler. 'Mehmet Ali' karakteri de benimle bire bir uyuşunca rol hoşuma gitti. Özellikle sportif yönüm, karakterin gereklerini ortaya koymak açısından avantaj sağlıyor bana.

DİZİYİ SEVEREK İZLİYORDUM
Daha önceden diziyi takip ediyor muydunuz?
Oktay Kaynarca ile 13 yıllık bir tanışıklığımız vardı. Mehmet Akif Alakurt'la da modellik yaptığım yıllara dayanan bir arkadaşlığım var. Senaryo ve rejide de, yıllar evvel aynı spor kulübünde beraber spor yaptığımız Tayfun Güneyer'in imzası olunca, diziyi takip etmek benim için kaçınılmazdı. 'Adanalı'nın şu an ekranlarda, aksiyonun hakkını en fazla veren dizilerinden biri olduğunu söyleyebilirim. Bir çok farklı temanın aynı anda işlenmesi, diziyi takip eden izleyici kitlesinde de çeşitlilik yaratıyor.

'Nasıl tepkiler alacağım acaba?' diye bir heyecan taşıyor musunuz?
Geçen yıl geçirdiğim motor kazasından ötürü sektörden biraz uzak kaldım. 'Adanalı', benim için güzel bir geri dönüş oldu. Kendine sağlam bir izleyici kitlesi edinmiş bir dizide başlayabilmek benim için büyük şans. Şu ana kadar aldığım tepkilere baktığımda, bu şansı iyi kullandığımı düşünüyorum.

ŞÖHRET BENİ ÜRKÜTMÜYOR
Şöhret sizi ürkütüyor mu?
Ürkütmeli mi sizce? Tanınır olmanın bilmediğim kötü bir yönü varsa, yol yakınken beni şimdiden uyarın. Şaka bir yana, sosyal hayatınızda belli sıkıntılar yaşayabilirsiniz ama sınırınızı doğru belirlerseniz herhangi bir sorun çıkmaz.

Peki oyunculuk mu modellik mi?
Mankenliği yedi sene önce bıraktım. Şu anda motosiklet sektöründe faaliyet gösteren bir firmanın ortağıyım. Zamanımın büyük bölümünü zaten işim alıyor.

Oyunculuk hayatınızın neresinde?
Önemli bir yerde... En güzel yönü, farklı kimliklere bürünüp değişik karakterler ortaya çıkarmak. Oyunculuk, içinizde bastırdığınız diğer kişilikleri de yaşamanıza imkan veriyor. Bu çok hoş!

Adanalı otuzsekizinci bölüm tanıtım fragmanı

Adanalı 38. Bölüm Fragmanı İzle, Adanalı otuz sekizinci Bölüm Fragmanı İzle, Adanalı yeni Bölüm özeti, Adanalı 38. Bölüm konusu, Adanalı 38. Bölümde neler olacak, Adanalı 38. Bölüm İzle, adanalı5 kasım özeti, adanalı 05.11.2009

4 Kasım 2009 Çarşamba

Adanalının 38. Bölüm Özeti Konusu

Anteb ajanları oldukça yoğun geçen haftanın ardından tatil gününü ellerinden geldiğince sakin geçirmeye çalışırlar.Ancak işler pek umdukları gibi gitmeyecektir.Maraz Ali İdilden gelen telefonla oğlu ve sevdiği kadınla buluşmaya gider.İlk kez oğluyla doyasıya zaman geçirecektir.İdil işlerini öne sürerek Maraz Ali ve Aliyi Baş Başa bırakır.Babalık işinde Henüz Acemi olan Maraz Ali biraz bocalar.Adanalı Maria Ve Sofia ise sabah kahvaltısı için dışarı çıkarlar.Sofia babasına haber vermeden engini davet eder.Adanalı Sofia Ve Enginin Sadece arkadaş olmadıklarından kuşkulanarak Enginle bir konuşma yapar.Enginden seçim yapmasını ister.Engin neye karar verecektir.Aşkmı ? İşmi ?

1 Kasım 2009 Pazar

Adanalı 37. Bölüm Videolarını Seyret