30 Ocak 2010 Cumartesi

Adanalının Kırkdokuzuncu Bölüm İzle

Adanalı 49 Bölüm Full, Adanalı 49 Bölüm indir, Adanalı 49 Bölüm izle, Adanalı 49 Bölüm seyret

22 Ocak 2010 Cuma

Adanalı 48. Bölüm Tekrar Bölümlerini İzle

18 Ocak 2010 Pazartesi

Marazalinin Babaannesi Öldürüldü

ORDU'nun Fatsa İlçesi'nde oturan bir televizyon kanalında yayınlanan ‘Adanalı' dizisinde ‘Maraz Ali' karakterini canlandıran Mehmet Akif Alakurt'un babaannesi 77 yaşındaki Şahin Alakurt, boğazı kesilerek öldürüldü. Cinayeti işlediği belirlenen Şefik Ay gözaltına alındı.

Olay, dün akşam Ordu'nun Fatsa İlçesi'nde meydana geldi. Şerefiye Mahallesi'nde bir ekmek fırınında çalışan Şefik Ay, eşinin babaannesi Alakurt'un yanına giderek para istedi. Parasının olmadığını söyleyen kadını üzerinde bulunan bıçakla boğazını keserek öldüren Şefik Ay kolundaki 2 altın bileziği alarak kaçtı.

Komşularının durumu polise bildirmesi üzerine gelen ekipler soruşturma başlattı. Ay, bugün gözaltına alındı. Şefik Ay ifadesinde “Çok borcum vardı. Borçlarımı ödemek için para istedim. Vermeyince öfkelendim ve boğazını keserek öldürdüm” dedi.

Soruşturma sürdürülürken, öldürülen Şahin Alakurt'un bir televizyon kanalında yayınlanan ‘Adanalı' dizisinde rol alan oyuncu Mehmet Akif Alakurt’un babaannesi olduğu öğrenildi.

16 Ocak 2010 Cumartesi

Dünkü Adanalı 47.Bölümünü İzle

9 Ocak 2010 Cumartesi

ADANALI 46. BÖLÜMÜNÜ İZLE

6 Ocak 2010 Çarşamba

Adanalı 46.Bölüm Özeti Fragmanı


Adanalı'nın ekibi köşe bucak Maraz Ali'yi aramaktadır. İdil'in daha önce Maraz Ali için hazırladığı her dosyayı teker teker incelerler. Maraz Ali'nin geçmişte attığı her adım, ekibi Maraz Ali'ye götürecek midir?
Öte yandan Atilla Komutan, Adanalı'nın peşine takıldığını fark edince işlettiği restoranta gider ve sıradan bir çalışan imajı verir. Atilla'nın hiçbir açığını yakalayamayan Adanalı, Atilla'nın peşini bırakmak zorunda kalır. Maraz Ali, Adanalı'nın çok yaklaştığını bildiği için kaçış planları yapmaya başlar.

Ama önce harddiski alması gerekmektedir. İdil'le birlikte harddiski gömdükleri yere giderler. Maraz Ali hiç beklemediği bir sürprizle karşılaşır. İhanetin soğuk nefesi bir kez daha Maraz Ali'nin ensesindedir.

2 Ocak 2010 Cumartesi

ADANALI 45. BÖLÜMÜNÜ SEYRET


ADANALI YENİ BÖLÜMÜNÜNÜN TEKRARINI İZLE